Herbalis Kids – лінія матраців для дітей

Ортопедичні матраци Herbalis Kids створені й випускаються відомим українським брендом по виробництві матраців - компанією «ЕММ».

Ортопедичні матраци Herbalis Kids створені й випускаються відомим українським брендом по виробництві матраців - компанією «ЕММ».

Herbalis Kids – лінія матраців для дітей, віком від немовлят. Колекція матраців ділиться на 5 моделей, які розраховані на різні вікові групи: для самих маленьких малят ( від 0 до 4-х років) – чотири моделі для дітей від 4-х років і більше – одна модель Створена з урахуванням особливостей зростаючого й формується дитячого організму.

Матраци Herbalis Kids пасують дітям ідеально. З моменту народження дитина багато часу проводить у ліжечку, тому важливо, щоб дитячий матрац забезпечував правильне положення хребта й комфорт маляті. Спокійний сон батьків прямо залежить від солодкого сну дитини. Діти грудного віку часто перевертаються особою вниз, і в такому положенні м'які матраци можуть утрудняти подих. Тому, педіатри й дитячі ортопеди настійно рекомендують - для поліпшення сну маляти використовувати пружний і твердий матрац. Ортопедичні матраци Herbalis Kids створені з особливих пружно-твердих матеріалів, гарантуючих що розвивається хребту маляти необхідну підтримку й тривалий міцний сон. Такі матраци значно поліпшують якість сну дитину, забезпечують правильне положення тіла й нормальний подих. Матраци для дітей Herbalis Kids виготовляються з натуральних, екологічно чистих матеріалів, таких як кокосове волокно, латекс, льон і бавовна. Натуральний матеріал, кокос одержують із горіхів кокосових пальм. Кокос використовують для створення пружного й твердого прошарку матраца. Цей гіпоалергенний матеріал не піддається гниттю, і протягом довгих років зберігає високі показники твердості й пружності. Латексація кокосового волокна забезпечує матрацу гарну амортизацію, а самі волокна кокоса надають виробу не тільки відмінну вентиляцію й підтримка комфортного мікроклімату, але й тривалий строк експлуатації.

Латексне наповнення підвищує анатомічність матраца, завдяки чому в організмі дитини поліпшується кровообіг, підвищується комфортність відпочинку, а сон маляти стає спокійним і затишним. Для прошарку матраца із двох сторін використовують природний антисептик - екологічно чистий льон. Лляна тканина знищує мікроби, перешкоджає виникненню запалень і грибкових захворювань. Завдяки високої гігроскопічність, цей матеріал швидко убирає вологу й швидко її віддає (висихає), будучи чудовим утеплювачем. У жаркий час температура між лляною тканиною й тілом залишається на три-чотири градуси нижче навколишнього. У холодну погоду, лляна тканина з турботою збереже тепло тіла Вашої дитини.

Медичні дослідження довели, що льон, підтримуючи інтенсивний кровообіг, стимулює організм і зменшує його стомлюваність. Педіатри рекомендують матраци із лляним прошарком, як сприяючі зниженню простудних захворювань. Східні слов'яни приписують цієї тканини дбайливі й очисні властивості.

У період підготовки до школи навантаження на дитячий хребет і м'язову систему зростає, збільшується ризик розвитку захворювань опорного рухового апарата. Наповнювач Naturfoam у комбінації із системою пружин строкet Spring, створює дітям дошкільного й шкільного віку, ідеальні умови для правильного формування й розвитку постави.

Sleep Fresh – це легка, непромокальна й повітропроникна тканина, з текстурою із численних гнізд, створюють ідеальний вступ повітря при будь-якій позі спячого маляти, навіть якщо він спить на животику. Непромокальний чохол гарантує абсолютний захист матраца від вологи й забезпечує чистоту спального місця Вашій дитині. Чохол гіпоалергенний і не накопичує статистична напруга, що дуже важливо для комфортного дитячого сну.

Незнімні чохли створюються з велюру: трикотажного, бавовняного полотна з густим, низьким ворсом. Велюрові чохли характеризуються незмінністю, підвищеною м'якістю й комфортом. Перевага цієї тканини в її довговічності й міцності.