Вибір матраца, корисні ради.

Про важливість матраца писали в 12 стільцях. Зараз сучасна промисловість пропонує

Про важливість матраца писали в 12 стільцях. Зараз сучасна промисловість пропонує настільки широкий вибір, що легко заплутатися, тому найкраще звернутися за консультацією до фахівців інтернет магазину Планета меблів, ми розповімо про переваги й недоліки матраців. Вибір великої із пружинами й без, ортопедичні матраци на будь-який смак. Самий вірний і надійний спосіб як правильно вибрати матрац, це не соромитися й прилягти на нього, якщо є відчуття зручності, затишку й комфорту значить купуємо.

Другий важливий критерій це матеріал покриття, натуральний найкраще особлива увага тут потрібно приділити людям, у яких алергія або захворювання дихальних шляхів.

Спірне питання, яке часто виникає в подружніх пар, твердий або м'який?

Твердий матрац, на думку лікарів ортопедів, є прекрасною базою для формування хребта, який у людини відбувається до 30 років. Причому якщо у вас проблеми з попереком або боретеся із зайвою вагою, твердий матрац саме вам у допомогу до того ж він ідеально підходить для людей займаються спортом або просто активним способом життя. Люди тендітної статури, яких не занадто хвилює проблеми зайвої ваги, виберуть м'який матрац, так само підходить для майбутніх мамів, адже в період вагітності особливо бідуєш турботі й підтримці.

Ну й звичайно ще один чимало важливий момент, матрац із пружинами або без?

У наше століття матраци із залежними й незалежними пружинами. Залежні коштують набагато дешевше. Матраци з незалежних пружин позбавлені ефекту гамака, кожна пружина перебувати в окремому чехольчику, що дозволяє рівномірно розподілити все навантаження по всіх поверхні, чим більше пружин, тем дорожче матрац. Однак безпружинний матраци за ціною більш привабливі, моделі як правило з одного або декількох шарів різних матеріалів, причому обов'язково повинен бути твердий шар, який замінить собою пружинний блок.

Радимо не заощаджувати на своєму здоров'ї. Правильно підібраний ортопедична подушка дозволить вам краще висипатися.